Trouwen in de Martinikerk: in een stijlvolle ambiance, in het hart van de stad. Binnen de eeuwenoude muren hoort u niets meer van het stadse rumoer en bent u in een andere wereld. In de Martinikerk kunt u uw burgerlijk huwelijk sluiten en/of uw trouwdienst houden. Met alle familie en vrienden of juist met een heel klein gezelschap. Of u nu 10 of 1000 gasten wilt uitnodigen: de Martinikerk heeft voor u de geschikte ruimte.

Iedere ruimte wordt voor de gelegenheid mooi aangekleed met kaarsen en een bloemstuk. Verder krijgt u de gelegenheid foto’s te maken in en rond de kerk. Zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf krijgt u van ons alle aandacht en tijd. Wij maken van uw trouwdag graag een heel bijzondere dag. 

De Gemeente Groningen hanteert vaste tijdstippen, waarop uw burgerlijke huwelijkssluiting kan plaatsvinden: van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 12:00 uur en van 13:30 - 16:30 uur en op zaterdag van 11:00 - 14:00 uur.

Afbeeldingsresultaat voor martinikerk koor


Maatwerk
Iedere huwelijkssluiting is bijzonder. Wilt u in de Martinikerk alleen de huwelijksplechtigheid of tevens een concert, receptie, koffiebuffet, aperitief, lunch of diner: de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met onze vaste cateraars kunnen wij er een onvergetelijke dag van maken, volledig naar uw wensen. Informeert u naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte voor u. Ter indicatie: een huwelijkssluiting in het mooie hoogkoor kost € 695-. (prijs 2024)

Klik hier voor alle beschikbare ruimtes