'Nieuw' cd Organo Concertante

Leo van Doeselaar en Erwin Wiersinga, de titulair organisten van de Martinikerk, hebben samen met The Northern Consort onder leiding van Hanneke Wieringa een nieuwe cd opgenomen, rond het Le Picard-orgel (1744) in het koor van de Martinikerk. Op de cd staat concertmuziek voor orgel met strijkers en blazers van C.P.E. Bach, vader J.S. Bach, Händel en Mozart.

Prijs cd € 19,- + € 3,- verzendkosten

Dubbel CD Orgel Martinikerk
Met live opnames uit orgelconcerten van 1998-2013 met werken van o.a.: Bach, Brahms, Mussorgsky, Durufle, Galles, Froberger, Philips , Peraza, Scheidemann, Wagemans.

Prijs cd € 15,- + € 3,- verzendkosten

Aanbieding

+ samen € 30,- + € 3,- verzendkosten

Het bestellen van een cd kan eenvoudig. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en adres gegevens en uw cd wensen. U krijgt van ons de cd's toegestuurd met een factuur van uw bestelling.