CD Organo Concertante

Leo van Doeselaar en Erwin Wiersinga, de titulair organisten van de Martinikerk, hebben samen met The Northern Consort onder leiding van Hanneke Wieringa een unieke cd opgenomen, rond het Le Picard-orgel (1744) in het koor van de Martinikerk. Op de cd staat concertmuziek voor orgel met strijkers en blazers van C.P.E. Bach, vader J.S. Bach, Händel en Mozart.

Prijs cd € 19,- + € 3,- verzendkosten

Dubbel CD Orgel Martinikerk
Met live opnames uit orgelconcerten van 1998-2013 met werken van o.a.: Bach, Brahms, Mussorgsky, Durufle, Galles, Froberger, Philips , Peraza, Scheidemann, Wagemans.

Prijs cd € 15,- + € 3,- verzendkosten

Aanbieding

+ samen € 30,- + € 3,- verzendkosten

Het bestellen van een cd kan eenvoudig. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en adres gegevens en uw cd wensen. U krijgt van ons de cd's toegestuurd met een factuur van uw bestelling.

De Martinikerk vervult een brede publieke functie en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdig en uniek podium voor congressen, diners, jubilea, lezingen, concerten en tentoonstellingen. Het schip, het hoogkoor, de kapel, de librije en de Fredericikamer kunt u huren voor uw evenement. U kunt er ook trouwen: de Martinikerk is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Groningen. Het schip leent zich perfect voor grote evenementen tot maar liefst 1200 gasten. Met een kleiner gezelschap (12 tot 100 personen) kunt u terecht in de Fredericikamer, de librije of de kapel. Elke zondag wordt de Martinikerk gebruikt voor het doel waarvoor ze is gebouwd: kerkdiensten. Een unieke ambiance in het hart van de stad. Martinikerk, ruimte voor inspiratie.

Stichting Martinikerk Groningen
Martinikerkhof 3
9712 JG Groningen

telefoon: 050-3111277

Facebook: www.facebook.com/martinikerkgroningen

Twitter: www.twitter.com/martinikerk

Voor informatie over de bereikbaarheid van de Martinikerk per auto kijk op www.gemeente.groningen.nl/parkeren.

Trouwen in de Martinikerk: in een stijlvolle ambiance, in het hart van de stad. Binnen de eeuwenoude muren hoort u niets meer van het stadse rumoer en bent u in een andere wereld. In de Martinikerk kunt u uw burgerlijk huwelijk sluiten en/of uw trouwdienst houden. Met alle familie en vrienden of juist met een heel klein gezelschap. Of u nu 10 of 1000 gasten wilt uitnodigen: de Martinikerk heeft voor u de geschikte ruimte.

Iedere ruimte wordt voor de gelegenheid mooi aangekleed met kaarsen en een bloemstuk. Verder krijgt u de gelegenheid foto’s te maken in en rond de kerk. Zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf krijgt u van ons alle aandacht en tijd. Wij maken van uw trouwdag graag een heel bijzondere dag.

De Gemeente Groningen hanteert vaste tijdstippen, waarop uw burgerlijke huwelijkssluiting kan plaatsvinden: van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 12:00 uur en van 13:30 - 16:30 uur en op zaterdag van 11:00 - 14:00 uur.